Last news in Fakti

25 Септември, 2022 10:05 1 637 1

Батистута обясни защо не се е завърнал във Фиорентина

  • габриел-
  • батистута-
  • рома-
  • фиорентина

Рома може да направи добър сезон, но същото важи за Интер и Милан, казва аржентинецът

Батистута обясни защо не се е завърнал във Фиорентина - 1
Снимка: БГНЕС

Легендата на Фиорентина Габриел Батистута сподели защо не се е завърнал в клуба от Флоренция и коментира старта на сезона на друг от бившите си отбори - Рома.

“Футболът винаги е бил моята страст. Никога не съм искал да се занимавам с нещо друго. Защо не се върнах във Фиорентина? Повтарял съм го много пъти. Имах такова желание и смятам, че можех да допринеса за развитието на проекта, но трябваше и другата страна да е на същото мнение”, заяви аржентинецът, който отбеляза 203 гола за “виолетовите” по време на 9-годишния си престой на Артемио Франки”, предава sportal.bg.

“Рома може да направи добър сезон, но същото важи за Интер и Милан. Първенството ще е интересно, доста отбори имат шансове. Да видим кой ще се възползва от своите”, коментира Батистута.

“Не обичам да правя сравнения. Аз съм си аз и това е. Всеки трябва да се стреми да развива качествата си, а не да прилича на друг. Радвам се, когато виждам как сегашните водещи нападатели вкарват голове, но не се замислям как аз бих се справял в съвременния футбол”, добави бившият аржентински национал.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    8 1 Отговор
    УСПЕХИ господинБАТИСТУТА
    ВЯРНО Е всеки е НОРМАЛНО
    АЗ съм си АЗ