26 Септември, 2022 22:03 838 0

Ювентус отново ще обира огризки: Клубът чака Атлетико Мадрид да се откаже от Антоан Гризман, за да го привлече

  • антоан гризман-
  • барселона-
  • атлетико мадрид-
  • ювентус

Французинът все още е собственост на Барселона

Ювентус отново ще обира огризки: Клубът чака Атлетико Мадрид да се откаже от Антоан Гризман, за да го привлече - 1
Снимка: БГНЕС

Ювентус изглежда се превърна в отбор, който обира огризките на останалите грандове из Европа, след като днес Gazzetta dello Sport съобщи, че „старата госпожа“ планира да инвестира в Антоан Гризман, ако французинът не остане за постоянно в Атлетико Мадрид.

31-годишният нападател в момента е собственост на Барселона, като наскоро стана известно, че е подписано допълнително споразумение с „дюшекчиите“, за да може да се сложи край на безумието с игровите му минути. Откупната му клауза бе намалена от €40 млн. на €25 млн. и тя ще бъде активирана, ако той изиграе поне 50% от игровите минути за тима през сезон 2022/23.

„Бианконерите“ страдат от липсата на креативност в редиците си и изглежда, че Масимилиано Алегри би искал да промени това, като иска да има Гризман в състава. Приликите в играта му с тази на Пауло Дибала са доста и това изглежда обяснява интереса.

Междувременно „Юве“ си изгради реномето на тим, който взима футболисти без пари след изтичането на договорите им. Такива са случаите с Пол Погба, Адриен Рабио и Аарън Рамзи. Засега обаче тази политика не дава очакваните резултати.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА