Last news in Fakti

27 Септември, 2022 11:20 1 318 0

Продължават преговорите за сблъсък между Тайсън Фюри и Антъни Джошуа

  • антъни джошуа-
  • еди хърн-
  • тайсън фюри-
  • бокс-
  • спорт

Лагерът на Фюри прати предложението и документите на Джошуа на 16-и септември

Продължават преговорите за сблъсък между Тайсън Фюри и Антъни Джошуа - 1
Снимка: БГНЕС

Еди Хърн, промоутър на Антъни Джошуа, обяви, че все още текат преговори за битка с Тайсън Фюри. Вчера Циганския цар обяви, че оттегля предложението си за „Битката на Британия” и ще се бие с Мануел Чар през декември.

Лагерът на Фюри прати предложението и документите на Джошуа на 16-и септември. Самият Ей Джей обяви вчера, че ще подпише договора, но адвокатите все още го разглеждат. В последствие Фюри постави ултиматум за подписване на договора до понеделник в 17,00 ч., но и този срок изтече. Циганския цар обяви, че битката отпада. „Идиот. Страхливец, лайно.Културист”, написа Фюри по адрес на Джошуа.

„Имахме доста позитивни обаждания днес между промоутърите и телевизиите, които работим да финализираме боя”, обяви Еди Хърн. „Не е имало приказки за краен срок никога между двете страни. Движим се с добра скорост с идеята да финализираме сделката”.

Франк Уорън от лагера на Фюри също призна, че още преговаря с Хърн, но Фюри „е изгубил търпение”.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА