Last news in Fakti

30 Септември, 2022 14:30 612 3

Окончателното решение за наказанието на Левски ще бъде взето в понеделник

  • бфс-
  • левски-
  • футбол

Запознахме се с жалбата и представените доказателства

Окончателното решение за наказанието на Левски ще бъде взето в понеделник - 1
Снимка:

Апелативната комисия към БФС проведе заседание днес във връзка с жалбата на Левски след наказанието на Дисциплинарната комисия за една среща без публика. Окончателното решение ще бъде взето в понеделник, 3 октомври, когато ще се проведе ново заседание.

„Имаме постъпила жалба от Левски срещу решение на ДК, която беше разгледана. Запознахме се с жалбата и представените доказателства. Изслушахме делегата на мача между Левски и ЦСКА Христо Ботев. Считаме жалбата на Левски за допустима, като обхваща съвкупност от едно нарушение. Отлагаме вземането на решение за 3 октомври, понеделник, като каним за изслушване представител на Левски, г-н Ботев и физиотерапевта на ЦСКА Иван Христов. Окончателното решение ще се вземе в понеделник", заяви председателят на комисията Валери Апостолов.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 То е ясно

    5 2 Отговор
    Чакат Боко да ги помилва.
  • 2 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    0 0 Отговор
    Решението е взето още през 1873г ‼️‼️‼️
  • 3 Опорка

    1 1 Отговор
    "наказанието на Левски" само в БГ си кръщават отборите на национални герои