Last news in Fakti

30 Септември, 2022 18:03 718 1

Тотнъм, Рома и Ювентус ще спорят за подписа на млад бранител от Бундеслигата

  • еван ндика-
  • тотнъм-
  • рома-
  • ювентус-
  • айнтрахт франкфурт

Той е една от изгряващите звезди на Айнтрахт Франкфурт

Тотнъм, Рома и Ювентус ще спорят за подписа на млад бранител от Бундеслигата - 1
Снимка: БГНЕС

23-годишният френски централен бранител - Еван Ндика, е попаднал в полезрението на скаути от Рома, Тотнъм и Ювентус, твърдят издания, като ESPN и Six Sports.

Изгряващата звезда на Айнтрахт Франкфурт има само още година от контракта си с клуба, което го превръща в апетитна хапка за грандовете из Европа.

Той все още не си е спечелил повиквателна за националния отбор, но не е изключено при някоя контузия на основните си конкуренти в лагера на Дидие Дешан да дебютира на Световното в Катар. Това несъмнено би му вдигнало сериозно акциите във футболния свят.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Само Хебър

    1 0 Отговор
    Идва при нас , алооооо ! Ша ми спорят те ! Владо мунчев ги разбира нещата , колко отбора е направил шампиони ...