Last news in Fakti

4 Октомври, 2022 08:00 979 2

Ивелин Попов: Още като дойдох каза, че искам Левски да е шампион

  • ивелин попов-
  • левски-
  • футбол-
  • берое

Чаках да направя дебют дълги години и се радвам, че отбелязах гол

 Ивелин Попов: Още като дойдох каза, че искам Левски да е шампион - 1
Снимка: БГНЕС

Ивелин Попов коментира победата на Левски с минималното 1:0 над отбора на Берое. Голът бе именно на полузащитника на "сините".

"Наистина доста труден мач за нас. Отбор като Левски, ако иска да се бори значимо, ще има такива срещи. Казах го още в началото, като дойдох, че искам да сме шампиони. Трябва да има характер и битка. Мъри Стоилов ме познава от много години. Знае къде да ме използва, важното е отборът да побеждава и да вървим нагоре.

Чаках да направя дебют дълги години и се радвам, че отбелязах гол. Всеки следващ мач е най-важен и най-труден. Искам да поздравя хората от Стара Загора, които са осигурили прекрасен терен, удоволствие е да се играе на него.

Лично на мен Любослав Лозанов ми беше доста симпатичен, правеше добри анализи и ще бъде жалко за българския футбол", сподели Ивелин Попов.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мимчят

    1 1 Отговор
    Добре е,че победихте,но не е добре,че отбора напред продължава да е ялов. Нападателите ,като реализатори ги няма. Трябва много тренинг и отработване...
  • 2 Търновец

    1 3 Отговор
    Непосредствено преди гола нападател на Лефски спря топката с ръка за да може Попов да шутира а преди гредата бразилеца симулира контакт и се строполи вътре в наказателното поле за дузпа. Не футбол ами цирк