Last news in Fakti

5 Октомври, 2022 10:47 1 505 0

Жестоки глоби за футболисти на ЦСКА

  • цска-
  • саша илич-
  • футбол-
  • жеферсон-
  • маурисио гарсес-
  • глоби

Санкцията ще бъде в размер на 20% от заплатата им

Жестоки глоби за футболисти на ЦСКА - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на ЦСКА Саша Илич е изключително разочарован от постъпката на двама свои футболисти, които не са спазили обещанието си. Става дума за бразилците Жеферсон и Маурисио Гарсес, които получиха позволение от сръбския специалист да пътуват до родината си, но не се прибраха навреме.

„Жеферсон и Гарсес получиха почивка от мен. Влязох им положение, но закъсняха да се върнат. Аз съм такъв човек, че когато имам договорка с някого и той не я спази, после това трябва да бъде наказано. Не искам да говоря за неща, които са в кухнята на клуба. Искам да кажа, че това са работи, които не бива да се случват и ще видим какво ще стане в следващите дни“, заяви Илич.

Жеферсон и Гарсес ще получат солидна глоба за самоотлъчката си. Тя ще бъде в размер на 20% от заплатата им, пише „Мач Телеграф“.

Жеферсон е чужденецът с най-много мачове в евротурнирите. Маурисио Гарсес пък тръгна по изключителен начин този сезон, като в първите си 13 срещи в първенството и евротурнирите вкара 7 гола и даде 2 асистенции.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА