Last news in Fakti

10 Октомври, 2022 07:31 1 297 0

Тайсън Фюри: Няма да има бой с Джошуа, щях да мина през него като нож през масло

  • тайсън фюри-
  • бокс-
  • спорт-
  • антъни джошуа

Шампионът призна също, че иска да се оттегли от бокса, но просто не може да се отдели от него

 Тайсън Фюри: Няма да има бой с Джошуа, щях да мина през него като нож през масло - 1
Снимка: БГНЕС

Шампионът на WBC в тежка категория Тайсън Фюри обвини егото на Антъни Джошуа за провала на „Битката за Британия“. Циганския цар покани сънародника си за бой на 3-и декември, но до договор така и не се стигна, след като от щаба на Джошуа протакаха твърде дълго в преговори.

Фюри е категоричен, че повече няма как да се стигне до бой между двамата. Шампионът призна също, че иска да се оттегли от бокса, но просто не може да се отдели от него.

„Имаше отлична оферта за Джошуа – 60:40% и те имаха документите две седмици, но така и не ги подписаха. Обвиниха комерсиални причини и някакви други глупости каквото и да означава това. Ако ще позволиш на спонсор да застане между теб и най-големия бой в историята на британския бокс, то определено имаш нужда от помощ“, заяви Фюри.

„Бях много сериозен за офертата, защото ако не бях сериозен, нямаше да му пратя договора и възможността. Те обаче винаги ще намерят начин да не се бият с Циганския цар. Щях да мина през Джошуа като нож през масло. Може би за 3-4 рунда“.

Според анализаторите причина за провала на преговорите са телевизионните права. Фюри има договор с Би Ти Спорт, а Джошуа е обвързан с DAZN.

„Дори и да им бях дал срок от 2 години, те пак нямаше да намерят начин да подпишат договора. Това е шоуто на Тайсън Фюри, а те нямаше как да участват в него, защото имат твърде голямо его“.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА