Last news in Fakti

12 Октомври, 2022 11:35 1 092 0

Фамилия Глейзър няма да продава Ман Юнайтед

  • манчестър юнайтед-
  • футбол-
  • фамилия глейзър-
  • висша лига

Семейство Глейзър е сериозно недолюбвано от феновете на Манчестър Юнайтед в последните години

Фамилия Глейзър няма да продава Ман Юнайтед - 1
Снимка:

Собствениците на Манчестър Юнайтед – американската фамилия Глейзър, категорично е отказала да продаде клуба. За това информира най-богатият британец сър Джим Ратклиф, който имаше сериозен интерес към акциите на „червените дяволи”.

Семейство Глейзър е сериозно недолюбвано от феновете на Манчестър Юнайтед в последните години. Привържениците на клуба от „Олд Трафорд” често организират протести срещу американците и призиви да продадат клуба. Към този момент обаче, Глейзър са категорични, че нямат никакви намерения да се разделят с една от най-скъпите си придобивки.

69-годишният Джим Ратклиф, който се провали и в опитите си да закупи Челси през май тази година, е имал среща с братята Жоел и Аврам Глейзър, които основно дърпат конците на „Олд Трафорд”.

Манчестър Юнайтед е собственост на семейство Глейзър от 2005 година.

“Клубът се притежава от шестте деца на Глейзър и те не искат да го продават. Срещнах се с Джоел и Аврам и мога да кажа, че те са най-милите хора. Истински джентълмени. Ако клубът беше за продажба през лятото, може би щяхме да опитаме след случилото се с Челси. Не можем обаче да стоим и да чакаме с надежда, че един ден Манчестръ Юнайтед ще бъде обявен за продажба”, коментира Ратклиф пред Financial Times.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА