Last news in Fakti

15 Октомври, 2022 09:31 875 0

Футболистите на Юве и Алегри с все по-обтегнати отношения

  • ювентус-
  • масимилиано алегри-
  • футбол-
  • футболисти-
  • серия а

Това не е никак добра новина преди предстоящото дерби с Торино през уикенда

Футболистите на Юве и Алегри с все по-обтегнати отношения - 1
Снимка: БГНЕС

Футболистите на Ювентус са все по-недоволни от работата на Масимилиано Алегри. Според информация на "Гадзета дело Спорт" отношенията между играчите и наставника са все по-обтегнати. Това не е никак добра новина преди предстоящото дерби с Торино през уикенда.

Алегри взе решение да изолира отбора и да организира лагер на базата в Континаса преди градския сблъсък с "биковете". Това бе продиктувано от загубата срещу Макаби Хайфа с 0:2 в Шампионската лига. Не всички футболисти обаче са съгласни с това решение и смятат, че от този лагер няма да има голяма полза. Все пак на този етап те запазват мълчание и никой не е влязъл в открита конфронтация с наставника.

Друг проблем в съблекалнята е, че футболистите искат от Алегри повече да говори с тях. Те смятат, че липсата на комуникация извън терена се пренася и по време на мачовете, пише още „Розовия вестник“.

Някои от играчите не разбират решенията на специалиста при определяне на състава, тъй като Алегри не им дава логично обяснение за избора си и защо остават на пейката, което води до още повече напрежение.

Има недоволство и от тренировъчните методи на наставника. Играчите тичат много по време на тренировките, но с нисък интензитет. Футболистите се надяват Алегри и помощниците му да променят подхода си, ако искат да намерят правилния път за излизане от тежкото положение, вместо да бъдат събирани на лагер.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА