Last news in Fakti

16 Октомври, 2022 10:29 2 839 1

Дионтей Уайлдър се притесни, че е уплашил противниците

  • дионтей уайлдър-
  • спорт-
  • бокс-
  • роберт хелениус

36-годишният Уайлдър сега се цели в мач с Олександър Усик

Дионтей Уайлдър се притесни, че е уплашил противниците - 1
Снимка: БГНЕС

Дионтей Уайлдър се завърна на ринга по изумителен начин – нокаут още в първи рунд срещу Роберт Хелениус. Бронзовият бомбардировач е притеснен, че взривното му представяне ще уплаши потенциалните съперници.

36-годишният Уайлдър сега се цели в мач с Олександър Усик. Украинският шампион се беше заканил, че ще бъде на трибуните, но така и не се появи. Следващият съперник за Бронзовия бомбардировач ще бъде Анди Руис и ако го победи ще стане задължителен претендент за титлата на WBC, която сега принадлежи на Тайсън Фюри.

„Кой ще е следващият? Чувам слухове, че Усик иска да се бием. Но той дори не дойде тук, нали? Повечето пъти когато някой говори за мач с мен идват и виждат как нокаутирам някой. Ще видим кой е, дали Анди Руис или Усик. Ще видим. Аз съм готов за всеки“, допълни Уайлдър.

„Уайлдър се завърна. Вълнението в тежка категория отново е тук. Няма тежка категория без Дионтей Уайлдър“, категоричен е бившият шампион.

„Невероятно е да бъда отново в Бруклин. Това е като втори дом за мен. Тази арена е като втори дом. Чувствам се толкова добре, че се завърнах. Когато слязох от самолета и стъпих на земята почувствах енергията, обичта и подкрепата на феновете. Точно от това имах нужда“, заяви победителят.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Факт

    6 1 Отговор
    Тъ-по не-гро фюри те размаза , а Усик ще ти откъсне главата от тялото