Last news in Fakti

17 Октомври, 2022 08:30 1 160 0

Мбапе: Омръзна ми от лъжи, щастлив съм в ПСЖ

  • килиан мбапе-
  • футбол-
  • псж-
  • лига 1

Нямам нищо общо с информациите, които се появиха преди мача с Бенфика

Мбапе: Омръзна ми от лъжи, щастлив съм в ПСЖ  - 1
Снимка: БГНЕС


Няколко дни, след като усилено се заговори, че Килиан Мбапе е недоволен от положението си в Пари Сен Жермен и настоява да бъде продаден през зимата, нападателят заяви в прав текст, че не знае откъде идват слуховете, но те не отговарят на истината.

“Щастлив съм в ПСЖ и дори не съм си помислял да си тръгна през януари. Нямам нищо общо с информациите, които се появиха преди мача с Бенфика. Самият аз бях шокиран. Винаги се намират хора, които да ме обвинят в едно или друго нещо, но в конкретната ситуация не съм замесен по никакъв начин.

В момента, когато този слух беше публикуван, аз вече спях, а най-близките ми бяха на мач на по-малкия ми брат. Виждайки какво се пише и коментира, останахме в шок. Предстояха обаче два важни мача, затова едва сега намерих време да кажа, че това са неверни информации”, обясни Мбапе след победата с 1:0 над Марсилия.

По-рано майката на френския национал се оплака, че срещу сина ѝ се води кампания, целяща да го накара да напусне ПСЖ.

Срещу Марсилия Мбапе не успя да вкара гол, но направи първата си асистенция за сезона и първа към Неймар от 6 месеца насам.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА