23 Октомври, 2022 12:39 1 475 1

Карло Анчелоти: Никога не съм бил начело на по-качествен отбор

  • реал мадрид-
  • карло анчелоти-
  • карим бензема-
  • валверде

Карим е много важен за нас, обяви наставникът

Карло Анчелоти: Никога не съм бил начело на по-качествен отбор - 1
Снимка: БГНЕС

Наставникът на Реал (Мадрид) Карло Анчелоти засипа с похвали футболистите си след успеха с 3:1 срещу Севиля. По думите му сегашният състав е най-добрият, който някога е ръководил. Лука Модрич откри резултата за "белите", а Лукас Васкес в 79-та минута и Федерико Валверде в 81-та подпечатаха победата, пише topsport.bg.

"Не знам дали моите футболисти са най-надеждните, но това е отборът, който харесвам като треньор. Не ми създава проблеми и ме уважава. А по отношение на качеството, той е един от най-добрите, ако не и най-добрият, който някога съм имал", каза Анчелоти, след което похвали включилите се от резервната скамейка Едуардо Камавинга, Лукас Васкес и Марко Асенсио.

"Промените дадоха на отбора повече енергия. Това са ресурси, които имаме на пейката. Трябва да издържим тази част от сезона и да продължим да печелим. Валверде получи удар в крака и това е малко притеснително, защото не знам дали ще се възстанови за следващия мач. Но мисля, че Бензема ще се върне в игра. Карим е много важен за нас и той ще бъде още по-важен през втората част от сезона", продължи италианският спец.

"Винисиус даде две асистенции, които лично аз харесвам повече от головете. Той е футболист, който много често е фаулиран заради специфичната си игра", завърши той.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Успех

    3 1 Отговор
    Реал Мадрид е най-великия отбор в историята.