Last news in Fakti

25 Октомври, 2022 23:54 1 006 0

Милан извади Динамо от сметките с няколко класи разлика

  • динамо загреб-
  • милан-
  • шампионска лига

Италианският шампион изигра най-добрия си мач в Шампионската лига от години насам

Милан извади Динамо от сметките с няколко класи разлика - 1
Снимка: БГНЕС

Динамо Загреб официално се прости с шансовете си за класиране във фазата на елиминациите в Шампионската лига, след като отстъпи с 0:4 на Милан в предпоследния кръг от групите.

Матео Габия, Рафаел Леао и Оливие Жиру се разписаха за „росонерите“, като французинът бе точен от дузпа в 59'.

Роберт Любичич пък си вкара автогол десетина минути по-късно, сякаш за да подчертае разликата между двата тима в днешния ден.

След седмица се очертава Милан и РБ Залцбург да се изправят в пряк сблъсък, за да определят кой от двата тима ще се класира напред към елиминациите. Динамо пък ще се надява на нов успех над Челси, защото така ще може да се добере до третата позиция, даваща право на участие в Лига Европа през пролетта.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА