Last news in Fakti

27 Октомври, 2022 16:58 1 247 0

Нападател на ЦСКА 1948 очаква „най-голямото дерби“ с Левски и дори призна, че тимът му ще се бори за титлата

  • енрике рафаел-
  • цска 1948-
  • левски

Очертава се сериозна битка на „Герена“

Нападател на ЦСКА 1948 очаква „най-голямото дерби“ с Левски и дори призна, че тимът му ще се бори за титлата - 1
Снимка: ЦСКА 1948

Нападателят на ЦСКА 1948 - Енрике Рафаел, призна, че отборът му е в борбата за титлата в дните преди дербито с Левски, което ще се проведе през уикенда.

Ще бъде много труден мач, но работим здраво през седмицата, за да спечелим на „Герена“. Всеки иска да играе такива мачове. Срещу Левски е най-голямото дерби в България. Това те мотивира да играеш на най-високо ниво“, каза бразилецът пред dsport.

Той също така сподели, че Любослав Пенев е бил основната причина, за да избере да се завърне в България, тъй като двамата работеха заедно преди това в ЦСКА-София.

Левски приема ЦСКА 1948 на 29 октомври от 17:30 часа на своя стадион „Георги Аспарухов“. Двата клуба са разделени от 5 точки в подреждането, но „сините“ са с два мача по-малко, така че изходът от срещата може да бъде съдбоносен.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА