Last news in Fakti

6 Ноември, 2022 12:08 1 302 2

Лемос нокаутира Родригес в третия рунд на UFC Fight Nigh (ВИДЕО)

  • лемос-
  • родригес-
  • сащ

Марина се раздели със серия от 4 поредни победи

Аманда Лемос нокаутира Марина Родригес в Лас Вегас. Двете състезателки оглавиха събитието UFC Fight Night 214. Битката им беше в категория сламка.

Срещата им започна да бавни обороти. Двете не си даваха зор в първия рунд. Разменените попадения бяха малко и нямаше почти нищо интересно.

В края на рунда Лемос опита събаряне, но завърши под Родригес, която ѝ вкара граунд енд паунд. Във втория рунд Лемос пренесе битката на земята и опита да удуши Родригес, но малко не ѝ стигна. Аманда доминира в този рунд, в който записа към 3 минути контрол на земята, предава mma.bg.

В третия рунд Лемос започна агресивно. Тежък десен от страна на Лемос препарира Родригес. Марина не реагира адекватно след този удар и не се защитаваше. Лемос натисна с крошета и принуди рефера да се намеси и да спре боя.

Аманда спечели с нокаут в първата минута на третия рунд. Това е втора поредна победа за нея през тази година. Тя си пожела шанс за титлата. Родригес от своя страна се разделя със серия от 4 поредни победи.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Смех

    4 2 Отговор
    Кой гледа таяпростотия

    Коментиран от #2

  • 2 Макарон

    1 2 Отговор

    До коментар #1 от "Смех":

    Повече и повече хора, явно само ти си умен и не гледаш, а задаваш хейтърски въпроси.