Last news in Fakti

10 Ноември, 2022 07:30 1 278 0

Клоп похвали Куивин: И трите удара бяха насочени в ъгъла, и не беше лесно да се спасят

  • юрген клоп-
  • футбол-
  • ливърпул-
  • дарби каунти-
  • куивин келъхър

Притежава необходимото спокойствие и знае как да не допуска голове

Клоп похвали Куивин: И трите удара бяха насочени в ъгъла, и не беше лесно да се спасят - 1
Снимка: БГНЕС

Ливърпул се нуждаеше от дузпи, за да се класира за 1/8-финалите на “Карабао Къп”. Носителят на трофея елиминира Дарби Каунти, а в герой за тима се превърна вратарят Куивин Келъхър, който спаси три удара от бялата точка и заслужи похвалите на мениджъра Юрген Клоп.

“И трите удара бяха добри, насочени в ъгъла, и не беше лесно да се спасят. Куивин се справи превъзходно. Той е съвременен вратар. Притежава необходимото спокойствие и знае как да не допуска голове”, каза Клоп.

“Радвам се за Келъхър. Когато го видя да се усмихва, разбирам колко много означава това за него. Сигурен съм, че го чака отлично бъдеще”, добави Клоп.

Любопитното е, че Ливърпул няма победа в редовното време в домакински мач в “Карабао Къп” от 2016 година.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА