Last news in Fakti

10 Ноември, 2022 13:00 2 539 2

Кметът на Пловдив съобщи доста обезпокоителна новина за Колежа

  • стадион христо ботев-
  • ботев пловдив-
  • здравко димитров-
  • пловдив-
  • стадион-
  • кмет

За окончателното завършване на стадион Христо Ботев са необходими 53 млн. лв.

Кметът на Пловдив съобщи доста обезпокоителна новина за Колежа - 1

Кметът на Пловдив Здравко Димитров съобщи доста обезпокоителна новина за стадион Христо Ботев и жълто-черната общност. Градоначалникът коментира днес изказване на общинския съветник Слави Георгиев във връзка с отговор, който е получил от зам. кмета Пламен Райчев за строителните дейности на Колежа.

"Не съм доволен от отговора, който получих. Той явно е писан преди партийният лидер и бившият министър на регионалното развитие да дойдат и да видят какво се случва", заяви Слави Георгиев.

"За окончателното завършване на стадион Христо Ботев са необходими 53 млн. лв. Ние тези пари ги нямаме. Никой не казва, че стадионът се строеше по време на война, когато нямаше цимент и желязо. Кога ще е готово всичко, не мога да кажа. Може да каже изпълнителя, ние сме възложител", заяви кметът.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ха ха

    9 1 Отговор
    То си беше очевадно още по времето на Баце, че това е безумна инвестиция в центъра на Пловдив. Ама, трябва едни пари да се усвояват... Сега и заеми трудно се взимат. Нищо, след 20 години може и да стане.
  • 2 един от многото

    1 0 Отговор
    Май не трябва да се казва Колежа , а го кръстете Бермудския триъгълник!