11 Ноември, 2022 00:04 2 061 1

Манчестър Юнайтед се изплъзна на Астън Вила след луд обрат за купата

  • манчестър юнайтед-
  • астън вила-
  • купа на лигата

Първото полувреме не вещаеше подобно зрелище след почивката

Манчестър Юнайтед се изплъзна на Астън Вила след луд обрат за купата - 1
Снимка: БГНЕС

Манчестър Юнайтед едва се добра до 1/8-финалите в Купата на лигата след победа с 4:2 над Астън Вила, дошла след няколко обрата в рамките само на едно полувреме.

Оли Уоткинс изведе „виланите“ напред в началото на втората част, а след по-малко от минута Антони Марсиал възстанови паритета. Диого Далот обаче си вкара автогол и изглеждаше така, сякаш късметът ще изневери на „червените дяволи“.

Маркъс Рашфорд обаче възстанови равенството след няколко ключови смени на Ерик тен Хаг, за да прекрои нападението си с помощта на Гарначо, Еланга и Ериксен. Младият аржентинец дори в последствие асистира на Бруно Фернандеш и Скот МакТомини, за да може Юнайтед да стигне до успеха и да се класира напред.

С оглед отпадането на голяма част от фаворитите в турнира Манчестър Юнайтед би следвало да вложи повече усилия в иначе слабия турнир, за да се опита да компенсира ужасното начало на кампанията и малките шансове за успех в шампионата. Тази среща може да се окаже много добра основа за това.

Астън Вила от друга страна има всички поводи, за да се концентрира върху изявите си във Висшата лига, защото тимът направи селекция през лятото, с която следваше да атакува горната половина на таблицата, но вместо това е в борбата за оцеляване към днешна дата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 7 Отговор
    БРАВО ЧЕСТИТО