11 Ноември, 2022 08:30 7 487 3

Наследникът на Цеца и Аркан стана шампион на Сърбия по бокс

  • велко ражнатович-
  • цеца величкович-
  • желко ражнатович-
  • желко ражнатович - аркан-
  • бокс-
  • спорт

Велко Ражнатович взе пояса след победа с технически нокаут в последния осми рунд над Горан Бабич

Наследникът на Цеца и Аркан стана шампион на Сърбия по бокс  - 1

Велко Ражнатович стана шампион на Сърбия по бокс в тежка категория и трогна до сълзи майка си. Наследникът на известната сръбска турбофолк певица Цеца, която след по-малко от месец ще има концерт в София и страховития в миналото военен лидер Желко Ражнатович-Аркан, взе пояса след победа с технически нокаут в последния осми рунд над Горан Бабич.

Наследникът на Цеца и Аркан стана шампион на Сърбия по бокс

Гала вечерта се състоя в Уб, а залата едва побра желаещите да видят най-добрите сред най-добрите. На първия ред мача изгледаха най-близките хора на 25-годишния боксьор, който веднага след триумфа си изтича към мама Цеца, за да ѝ връчи шампионския пояс. „За мама! Целува те мама, горда съм“, промълви певицата, трогната до сълзи, прегръщайки първото си дете. До нея бяха дъщеря ѝ Анастасия и бременната снаха Богдана, както и тъстовете – Богдан и Даниела, които за пръв път се появяват на обществено място със семейство Ражнатович.

Наследникът на Цеца и Аркан стана шампион на Сърбия по бокс

Най-важният гост на срещата беше на малко повече от две години. В скута първо на дядо Богдан, а след това и на мама, синът Желко трудно сдържаше детските си емоции. „Браво, Велко? Браво, тате“, извиси се гласът на момчето, което се качи на ринга, понесено на ръце от шампиона. Наследникът на Велко е роден в началото на май 2020 година и е кръстен на дядо си – покойния Желко Ражнатович-Аркан.

Наследникът на Цеца и Аркан стана шампион на Сърбия по бокс

„Бих искал малкият Желко да се боксира в аматьорския бокс. Не ми се ще да е професионалист. Но ако избере това, ако има талант и тръгне по този път, ще му подредя целия живот“, заяви след победата си Велко Ражнатович, който досега не е губил на ринга и има 14 победи, като 11 от тях са с нокаут.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гарабед

    16 3 Отговор
    Верно ли сте публикували това. Направо се разплаках, докато четох, мноо силен емоционален заряд. Ударихте дъното.

    Коментиран от #2

  • 2 Щом

    1 4 Отговор

    До коментар #1 от "Гарабед":

    е шампион на Сърбия - световен шампион
  • 3 Aнние

    2 2 Отговор
    Селяния .желко ,велко и мама ,паразити жалки.