Last news in Fakti

12 Ноември, 2022 09:30 1 847 4

Мбапе: Президентът на Франция ме убеди да откажа на Реал Мадрид

  • килиан мбапе-
  • псж-
  • футбол-
  • реал мадрид-
  • еманюел макрон

Макрон ми се обади и ми каза: "Знам, че искаш да напуснеш, но искам да знаеш, че ти си важен за Франция и аз не искам да си тръгваш

Мбапе: Президентът на Франция ме убеди да откажа на Реал Мадрид - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе разкри подробности около решението си през лятото да откаже предложението на Реал Мадрид и да остане в настоящия си клуб. Той призна, че важна роля за това е имал президентът на Франция Еманюел Макрон, който го е убедил да остане.

"Имахме няколко разговора. През декември, януари, февруари, март... Макрон ми се обади и ми каза: "Знам, че искаш да напуснеш, но искам да знаеш, че ти си важен за Франция и аз не искам да си тръгваш. Имаш възможност да напишеш история тук. Всички те обичат". Аз му отговорих, че оценявам мнението му. Беше наистина лудо. Президентът да ми се обади и да ме моли да остана", разкри Мбапе пред Sports Illustrated.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Циник

    8 1 Отговор
    Отърваха се Реал от тоя лигльо. Да си му се радват парижани ...
  • 2 въпросче

    6 1 Отговор
    Защо на ръката му пише "коза"?
  • 3 Мъкарон

    6 1 Отговор
    Макарона лично го е убедил със сфилки и го е пуснал няколко в президентския... вход, ама през задния вход
  • 4 И така

    5 0 Отговор
    После нямало политически намеси в спорта и нямало предварително определени победители от политици и големи бизнесмени.Всичко е наяве и се вижда и с просто око.Затова и не ме вълнуват всички видове спорт, защото знам че всичко е нагласено предварително.Най очевадния актуален пример е световното в Катар.