Last news in Fakti

14 Ноември, 2022 08:18 1 451 3

Английски отбор с интерес към вратаря на Славия

  • светослав вуцов-
  • славия-
  • футбол-
  • уотфорд

Всички страни са провели разговор за бъдещето на Вуцов. Уотфорд не крие амбициите си да се завърне във Висшата лига

Английски отбор с интерес към вратаря на Славия - 1
Снимка: БГНЕС

Английският отбор - Уотфорд, проявява интерес към вратаря на Славия Светослав Вуцов. Представител на клуба е бил в София и се е срещнал със стража, баща му Велислав Вуцов и ръководството на “белите”. Всички страни са провели разговор за бъдещето на Вуцов. Уотфорд не крие амбициите си да се завърне във Висшата лига. В момента "стършелите" се намират на 4-та позиция в Чемпиъншип след 21 изиграни мача.

От клуба са обявили, че ще продължат да следят вратаря, от когото са били силно впечатлени. Те обаче са имали и известни забележки, като са изготвили специална програма за 20-годишния играч, която той да следва. От Уотфорд са били категорични, че националът трябва да наблегне върху краката си - работата с топка и тяхната сила. Англичаните са заявили, че трябва да натрупа още малко мускулна маса и да работи върху физиката си.

Човекът на Уотфорд е обявил, че ще дойде още веднъж в София и през лятото, ако Светослав все още е вратар на Славия, може да се пристъпи към евентуалното му привличане. Преди време “белите” продадоха в Чемпиъншип друг свой млад страж - Антонис Стергиакис подписа с Блекбърн.

Интерес от чужбина към Вуцов не липсва. Преди време той бе в плановете на ФК Копенхаген. През лятото хора, много близки до Пеп Гуардиола и Свен-Горан Ериксон, дойдоха за вратаря на Славия. Става дума за брата на Пеп - Пере, и сина на шведа - Йохан, които са мениджъри и имат агенции. Те също са провели среща със Светослав и неговия баща. За двубоя с ЦСКА 1948 в ложата на стадион “Александър Шаламанов” бе човек на Лориен, който гледа Вуцов.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 От тоя

    0 4 Отговор
    въратар не става. Много е нисък и тъп

    Коментиран от #2

  • 2 Стършел

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "От тоя":

    Не е нисък-за другото си прав. Но второто му е по наследство.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.