Last news in Fakti

14 Ноември, 2022 20:54 1 074 4

Контузия вади „Канело“ от ринга за 6 месеца

  • саул алварез-
  • бокс-
  • генадий головкин

Мексиканецът няма да брани поясите си скоро

Контузия вади „Канело“ от ринга за 6 месеца - 1
Снимка: БГНЕС

Саул Алварез ще пропусне следващите 6 месеца от боксовите съревнования, за да лекува контузия в дясната си китка. Това призна той в интервюто си за новинарската секция на bet365, цитиран от DAZN.

Безспорният шампион в суперсредна категория се контузи при третия си мач срещу Генадий Головкин през септември, но едва сега разкри от колко време ще има нужда за лечение.

Белезите ми са затворени. Сега правя много добра терапия, за да се излекувам по-бързо. Винаги се бия през май и септември, така че мисля, че за май ще съм готов отново“, каза „Канело“.

32-годишният боксьор проведе цели три битки през 2021 г. и мнозина го посъветваха да намали темпото особено след загубата от Дмитрий Бивол в горната категория.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Вати вати вати

    9 1 Отговор
    Провесионалисти сте тока
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Да, бе

    7 1 Отговор
    Ей, тва като решите, че ще сте неграмотни пуйки и няма спирка. Тест за интелигентност, тест за елементарна грамотност и в редакцийката ви сал един модератор ще остане, ама и той няма да знае къде е...
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.