Last news in Fakti

15 Ноември, 2022 12:20 1 000 1

Един от най-силните кубове в Нидерландия готви оферта за вратаря на Лудогорец

  • серджио падт-
  • футбол-
  • лудогорец-
  • аз алкмаар-
  • трансфер

Предполага се, че през януари Аз Алкмаар ще даде доста повече пари за Серджио Падт, а и в Лудогорец ще имат възможност да намерят нов страж, ако евентуално се стигне до трансфер

Един от най-силните кубове в Нидерландия готви оферта за вратаря на Лудогорец - 1
Снимка: БГНЕС

Един от най-силните кубове в Нидерландия – АЗ Алкмаар, готви нова оферта за вратаря на Лудогорец Серджио Падт, пише местният журналист Геерт Рендерс, цитиран от „Мач Телеграф“. Както е известно, в края на лятото четвъртият в Ередивизие пожела опитния страж, но от Разград категорично отказаха да преговарят, тъй като предстояха мачовете на истината в Европа и „орлите“ нямаха време да намерят нов качествен вратар.

Предполага се, че през януари Аз Алкмаар ще даде доста повече пари за Серджио Падт, а и в Лудогорец ще имат възможност да намерят нов страж, ако евентуално се стигне до трансфер. Резерва на нидерландеца е Симон Слуга, а трети вратар е младият Дамян Христов.

Серджио Падт има богата кариера в Ередивизие, като е носил екипите на Аякс, Го Ахед Ийгълс и Грьонинген, на които беше капитан. Въпросът е, че почти цялото семейство на вратаря живее в България, тъй като всички харесват нашата родина и все още не е ясно дали ще искат да се върнат в Нидерландия само година и половина, след като подписа с Лудогорец.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Цако Даков

    1 0 Отговор
    А как е в паралелепипедите?