Last news in Fakti

15 Ноември, 2022 16:46 1 093 6

Новак Джокович най-накрая получи виза за Австралия

  • новак джокович-
  • australian open-
  • австралия

Сърбинът ще се опита да загърби кошмарите от началото на 2022 г.

Новак Джокович най-накрая получи виза за Австралия - 1
Снимка: БГНЕС

Новак Джокович най-накрая е готов да загърби кошмарите от Мелбърн в началото на 2022 г., след като днес стана ясно, че адвокатите му са се преборили за виза до Австралия, съобщи Reuters.

Сърбинът преживя най-сериозното унижение в кариерата си, когато бе депортиран в средата на януари. Тогава се получи административно недоразумение, с което правителството му забрани да посещава страната без валиден сертификат за ваксинация срещу COVID-19, докато организаторите на Australian Open му изпратиха покана за участие.

По-рано „Ноле“ обяви, че не таи лоши чувства и сега е оставил юристите да решат въпроса преди да стъпи на „острова“ в началото на новия тенис сезон. Изглежда, че те са си свършили добре работата, макар все още да очакваме официално потвърждение за визата му.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 14 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ковидарите

    23 0 Отговор
    Сега да я накъса на парченца! Ковидарите не заслужават прошка!
  • 2 честен ционист

    0 19 Отговор
    Боцнал се е май, като Костя, само че го е срам да си каже.

    Коментиран от #3

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    5 1 Отговор
    Не би трябвало да ходи при англосаксонската сган.те се опитаха да го унищожат!!!Днес Надал загуби от младежа Алиасиме с 2:0 .......тежко играе надал.След като се ожени и има дете има голям спад.Вероятно ще спечели последният си мач......Не знам защо,но това ми показва .....
  • 5 Циник

    3 1 Отговор
    Ама пък ме изкефи, как правителството на Скот Морисън беше безпардонно изметено от власт скоро след това :) Язък им за пламенния патриотизъм. Новак си е Новак, а тези, които го унизиха са вече в клоаката на историята. Та така...
  • 6 Даниел Любомиров

    2 1 Отговор
    Джокович няма да играе на Australian Open.