Last news in Fakti

16 Ноември, 2022 07:30 1 278 4

И Греъм Потър не иска Роналдо в Челси

  • кристиано роналдо-
  • футбол-
  • манчестър юнайтед-
  • челси-
  • греъм потър

Идеята за привличането на Роналдо е била на новия собственик на Челси Тод Боели

И Греъм Потър не иска Роналдо в Челси - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Челси Греъм Потър се е противопоставил на идеята за привличане на Кристиано Роналдо от Манчестър Юнайтед. След последното интервю на португалеца пред Пиърс Морган вече е абсолютно сигурно, че той няма да остане на "Олд Трафорд" през пролетта и "червените дяволи" по един или друг начин ще се разделят с него. Затова отново се появи вариант той да премине на "Стамфорд Бридж", но изглежда наставникът на "сините" не е съгласен с това, пише "Дейли Мейл".

Идеята за привличането на Роналдо е била на новия собственик на Челси Тод Боели. Той е в много добри отношения с агента на нападателя Жорже Мендеш и вярва, че може лесно да постигне договорка за преминаването на португалеца на "Стамфорд Бридж". Босът дори бе готов да го вземе още през лятото, но тогавашният мениджър Томас Тухел не се съгласи, а изглежда и Греъм Потър е на същото мнение и той също не желае да работи с петкратния носител на "Златната топка".

Това е пореден удар по реномето на Кристиано Роналдо, който изглежда, че и през зимата ще има доста сериозни трудности да си намери нов отбор. Името му се свързва и с Байерн (Мюнхен) и Пари Сен Жермен, но за момента и от двата клуба по-скоро не проявяват особено голям интерес към него.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хмм

    4 0 Отговор
    Решава тоя с парите, меринджейна може само да даде мнение.

    Коментиран от #2

  • 2 Трътката

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "Хмм":

    Дори и така да е, факт е, че повечето класни отбори не го искат. Що ли?!
  • 3 иво

    3 2 Отговор
    Никой не го иска, това е.
  • 4 щок

    3 0 Отговор
    То в "Челси" само Роналдо им трябва и вече съвсем ще я втасат. То не бяха чернотии,то не бяха всякакви чужденци от Южна Америка,ами сега за капак на всичко и за черешка на тортата, и Роналдо! "Челси" ще иде в края на класациите,ако я карат така. В съблекалнята на клуба ще има скендъли.