Last news in Fakti

17 Ноември, 2022 17:11 2 985 2

Родна инфлуенсърка се захвана да прави „зимно тяло“ (ВИДЕО)

  • моника митева-
  • фитнес

През лятото тя се фокусира върху разходките в природата

Родната инфлуенсърка Моника Митева се похвали на своите последователи в социалните мрежи, че се завръща във фитнеса тъкмо в навечерието на зимния сезон.

От доста време ежедневието ми е изпълнено с работа и задачи и все нямах възможност, да правя неща, които обичам, като това да ходя на фитнес. Е, време е да се завърна. Хората правят лятно тяло, аз се захващам със зимно“, напиша красавицата в профила си в Instagram.

Г-ца Митева се отдаде на разходки в природата през лятото, но със застудяването изглежда е време да се съсредоточи в залата, за да не се оставя на естествените процеси на хибернация, които обхващат мнозина с наближаването на коледните празници.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.