Last news in Fakti

18 Ноември, 2022 13:20 815 1

Лудогорец закупува 70% от правата на бразилски защитник

  • лудогорец-
  • футбол-
  • бразилец-
  • селекция-
  • бранител

В момента те се държат от настоящия клуб на бранителя Атлетико Минейро, а останалите 30% ще останат за гранда Сантос, чиято юноша е 23-годишният футболист

Лудогорец закупува 70% от правата на бразилски защитник - 1
Снимка:

Българският шампион Лудогорец ще закупи 70% от правата на бразилския защитник Витор Мендеш, съобщи местното издание „Falgalo.com“, цитиран от „Мач Телеграф“. В момента те се държат от настоящия клуб на бранителя Атлетико Минейро, а останалите 30% ще останат за гранда Сантос, чиято юноша е 23-годишният футболист.

Жувентуде, където Мендеш игра под наем през последната година, няма да вземе обаче и една стотинка. За този клуб той записа 19 мача в местната Серия А и вкара 1 гол.

Преди няколко дни същото издание съобщи, че Виктор Мендеш се е договорил с Лудогорец за договор до лятото на 2024-а година. 23-годишният футболист на Атлетико Минейро беше на път към Разград още през лятото, но в последния момент сделката пропадна. Предполага се обаче, че преговорите ще бъдат активирани отново през януари и тогава ще се стигне до споразумение.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Боко

    0 0 Отговор
    За какво им е? Нали тази година ще опадат!??