Last news in Fakti

21 Ноември, 2022 10:27 680 0

Мъри Стоилов се оглежда и за централен защитник

  • левски-
  • селекция-
  • футбол-
  • станимир стоилов-
  • защитник-
  • хосе кордоба-
  • ноа сонко сундберг

Причината е, че е много вероятно някой измежду Хосе Кордоба и Ноа Сонко Сундберг да бъде продаден

Мъри Стоилов се оглежда и за централен защитник - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Левски Станимир Стоилов се оглежда и за централен защитник, който да бъде привлечен през зимната пауза, пише "Тема спорт". Причината е, че е много вероятно някой измежду Хосе Кордоба и Ноа Сонко Сундберг да бъде продаден.

Към двамата имаше интерес и през лятото, но тогава до сделка не се стигна. Кордоба бе желан от испански и френски тимове и в един момент се смяташе, че е с единия крак извън "Герена". Той обаче остана.

Сунберг пък бе в сметките на турци и араби, но Стоилов категорично отказа да се раздели с играча, който командва целия отбранителен блок. В момента Кордоба и Сундберг са част от националните отбори на Панама и Гамбия. Това допълнително повишава цената им.

Приоритет в зимната селекция на Левски обаче си остава привличането на централен нападател. Причината е, че "сините" не разполагат с типичен таран след контузията на Билал Бари. Мароканецът с френски паспорт легна под ножа заради тежка травма на коляното. Все още не е ясно кога той ще бъде готов за игра. Със сигурност обаче ще пропусне доста мачове от пролетния дял на шампионата.

"Сините" вече удариха няколко пъти на камък в опитите да привлекат голмайстор. Те имаха набелязани играчи за поста от Бразилия и скандинавските първенства. Исканите футболисти обаче са поставили непосилни финансови условия. В момента Левски не може да си позволи да харчи много. Нещата биха се променили, ако се смени клубната принадлежност и на "Герена" влезе компанията на сръбския магнат Драган Шолак. Развитие по сделката се очаква до дни.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА