Last news in Fakti

21 Ноември, 2022 13:05 1 910 6

Половинките на английските национали заминаха за Катар с 50 куфара, ще живеят в плаващ дворец

  • национален отбор-
  • англия-
  • футболни съпруги-
  • катар 2022-
  • мондиал 2022-
  • световно първенство

Очакванията на англичаните са да стигнат далеч на първенството, като техните половинки са си подготвили огромно количество багаж

Половинките на английските национали заминаха за Катар с 50 куфара, ще живеят в плаващ дворец - 1

Половинките на английските национали заминаха с камара куфари за световното първенство в Катар. Част от половинките на звездите на "трите лъва" бяха заснети на летището в Манчестър. Красавиците летяха до летище “Гетуик” в Лондон, преди да бъдат прехвърлени на друг самолет за седемчасовия полет до Катар.

Съпруги, приятелки и членове на семейството се събраха в отлично настроение на летището, а английският "Дейли мейл" преброи поне 50 луксозни куфара. Очакванията на англичаните са да стигнат далеч на първенството, като техните половинки са си подготвили огромно количество багаж.

Половинките на английските национали заминаха за Катар с 50 куфара, ще живеят в плаващ дворец

Начело на делегацията е приятелката на Джак Грийлиш - Саша Атууд, и съпругата на вратаря Джордан Пикфорд - Меган. На полета се качиха още Фърн Магуайър (съпруга на Хари Магуайър), Шарлот Трипиър (жената на Киърън Трипиър) и Ани Уокър (половинката на Кайл Уокър). Жените бяха забелязани да се прегръщат и да си бърборят, докато чакаха на опашката с други пътници.

Половинките на английските национали заминаха за Катар с 50 куфара, ще живеят в плаващ дворец

Дамите ще нощуват в луксозен круизен кораб, акостирал на пристанището на Доха. Плавателният съд на стойност 1 милиард паунда може да се похвали със салони за красота, бутици, замъци, шест плувни басейна, 14 джакузита с изглед към океана и най-дългата суха пързалка в морето.

Според "Дейли Мейл" любимите на играчите избрали да нощуват на кораб, за да избегнат драконовските мерки за употреба на алкохол в емирството, където той е забранен за консумация на публични места. На сушата само определени хотели с лиценз могат да продават, но на много високи цени. На круизните кораби и яхтите, акостирали близо до Доха, обаче такъв проблем нямало и пасажерите могат да си пият на воля.

Половинките на английските национали заминаха за Катар с 50 куфара, ще живеят в плаващ дворец

Футболната асоциация на Англия избра за отбора петзвезден хотел, който няма лиценз за продажба на алкохол. Той се намира в рибарско селище на около 16 км от столицата Доха.

Половинките на английските национали заминаха за Катар с 50 куфара, ще живеят в плаващ дворец

Сред багажа на английските половинки липсват къси поли и предизвикателни дрехи. Някои от тях са се допитали до лични стилисти, които да ги посъветват как точно да се обличат в Катар. Местните закони не позволяват на жените предизвикателно облекло, голи колене и рамене.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Хихихи..

    2 0 Отговор
    Като ме изтрият и ми става "нормално"..
  • 3 То пък

    14 0 Отговор
    едни красавици , стой та гледай !
  • 4 Чул недочул

    4 2 Отговор
    За английските национали чух нещо, че щели да излизат под цветовете на дъгата. Ся дъл е вярно не знам, ама ако е така, то баш си е на мястото всичко
  • 5 арабски грездей

    3 0 Отговор
    В плаващ дворец за да не ги напъплят арабите докато ритнитопковците се изживяват в нещо значимо .
  • 6 лекувам наркозависимост

    1 1 Отговор
    имам познат Нигерийски принц , у англията ги пръскахме жените заедно, та на сватбата на брат му ,само майката пътуваше със 75 куфара ,само за нея да не говорим за другите .... 12 000 паунда мисля че платиха само да им возят куфарите напред назад.... циганин с пари си евало мамата