Last news in Fakti

22 Ноември, 2022 22:16 1 541 1

Sky Sports: Семейство Глейзър обмисля продажбата на Манчестър Юнайтед

  • глейзър-
  • манчестър юнайтед

Американците са напът да сложат край на 17-годишното си владение в клуба

Sky Sports: Семейство Глейзър обмисля продажбата на Манчестър Юнайтед - 1
Снимка: БГНЕС

Фамилия Глейзър, която е собственик на Манчестър Юнайтед, обмисля вариантите, при които да се раздели с футболния клуб, съобщи Sky Sports.

Подобни слухове имаше през изминалите седмици, но едва сега подобно авторитетно издание има информация, че се работи в тази посока.

През изминалите няколко години протестите на феновете срещу Глейзър са чести и дори през миналия сезон бе отложено дербито с Ливърпул заради безредици около „Олд Трафорд“ в знак на недоволство срещу управлението.

Някои информации сочат, че шефовете са останали разочаровани от пропадането на проекта за Супер Лигата, тъй като не са доволни от приходите, които генерират традиционните турнири за „червените дяволи“.

Новината идва часове след разтрогването на договора с Кристияно Роналдо и няколко дни след интервюто, в което той лично разкритикува Глейзър за начина, по който управляват клуба.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пако

    3 1 Отговор
    ТОТАЛНИ НЕКАДЪРНИЦИ СА ГЛЕЙЗЪР,ТО НЕ СТАВА САМО С ПАРИ.