Last news in Fakti

27 Ноември, 2022 21:22 1 889 6

Здравословен проблем засегна още един от титулярите на Бразилия

  • бразилия-
  • лукас пакета-
  • катар 2022

„Селесао“ може да има сериозни проблеми срещу Швейцария

Здравословен проблем засегна още един от титулярите на Бразилия - 1
Снимка: БГНЕС

Бразилският национален отбор набързо пострада от куп здравословни проблеми още след старта на световното първенство по футбол в Катар, където тимът започна с успех с 2:0 над Сърбия. В резултат обаче Неймар и Данило получиха контузии в глезените, а днес Reuters съобщава за здравословни проблеми с Лукас Пакета.

Плеймейкърът е може би единственият класически организатор на играта за „Селесао“ в този му формат, което ще принуди Тите да прекрои игровия си план срещу Швейцария, съобразявайки се с наличните опции.

Касемиро очевидно ще е титуляр пред Фабиньо на поста на дефанзивния халф, но с подобни функции е още Фред, който е друга от резервите в полузащитата на южноамериканците. Бруно Гимараеш също е там, но по една или друга причина селекционерът го смята за последен вариант в халфова линия с двама в центъра на терена.

Припомняме, че именно Фред замени Пакета в мача срещу сърбите, но едва след натрупване на аванс в резултата, тъй че е спорно дали ще даде титулярно място на халфа на Манчестър Юнайтед или ще видим един съвсем различен подход на Тите към „часовникарите“ след няколко дни.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 др Гей Билтс

    7 0 Отговор
    От Ковид ли се е разболял?
  • 2 НИКО

    9 0 Отговор
    УКРИТЕ ПРЕВЗЕХА ЛИ НЕЩО ДНЕС ИЛИ ВАЛИ СНЯГ И ПОЧИВАТ
  • 3 електрически Москвич

    9 0 Отговор
    Щом не уточняват какво му е, значи е ясно - миоркардит от ковид ваЦината.
  • 4 честен ционист

    4 3 Отговор
    Само аз ли имам чувството, че на тия араби са им раздали от кметството безплатни билети и тениски на отборите, да не берат срам, че никой не е отишъл?
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    2 1 Отговор
    Чукнете се с руйно вино и Извикайте в един Глас:Германия над Всички на това Световно Първенство!!!!