Last news in Fakti

28 Ноември, 2022 06:20 829 1

Мъри Стоилов с гол и асистенция в двустранна игра на Левски

  • станимир стоилов-
  • футбол-
  • двустранна игра-
  • левски

Стоилов показа, че още го бива и демонстрира добра форма, въпреки че отдавна прекрати състезателната си кариера

Мъри Стоилов с гол и асистенция в двустранна игра на Левски - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Левски Станимир Стоилов реши да се включи в двустранната игра на отбора в неделния ден. Мъри определено впечатли с топка в крака и блесна с гол и асистенция.

Стоилов показа, че още го бива и демонстрира добра форма, въпреки че отдавна прекрати състезателната си кариера.

При отбелязването на гола Mъри финтира Пламен Андреев, след което и притичал футболист не успя да се справи с удара му на голлинията и топката влетя във вратата.

Малко след това отборът на Стоилов получи дузпа, но треньорът реши да не стреля директно, а да подаде към един от възпитаниците си, който отбеляза.

"Сините" се подготвят усилено за предстоящите два тежки двубоя с Лудогорец в Разград. В четвъртък (1 декември) Левски се изправя срещу "oрлите" в отложена среща от еfbet Лига (oт 15:00 часа), а в неделя (4 декември) е 1/8-финалът за Sesame Купа на България - от 13:30 часа.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 2 Отговор
    БРАВО дано се ВЪЗРОДИ БГ ФУТБОЛЪТ а и ФЕНОВЕТЕ да бъдат по ХОРА по ЧОВЕЦИ