Last news in Fakti

29 Ноември, 2022 15:00 3 822 2

Конър Макгрегър изкарва по 1 млн. долара на всеки 9 секунди

  • конър макгрегър-
  • канело алварес-
  • тайсън фюри-
  • джейк пол-
  • футбол-
  • мма

Той има 5 минути на ринга, в които е заработил 33 млн. долара или по 6,6 млн. на минута и 1 млн. на всеки 9 секунди

Конър Макгрегър изкарва по 1 млн. долара на всеки 9 секунди - 1
Снимка: БГНЕС

Професионалистите в бойните спортове са тези, които печелят най-бързо парите си през 2022 г. На първите четири места в списъка за атлети, които най-бързо заработват парите си са Конър Макгрегър, Канело Алварес, Тайсън Фюри и Джейк Пол.

ММА звездата Макгрегър, който е най-разпознаваемото име на UFC, изкарва по 1 млн. долара на всеки 9 секунди на ринга. Той има 5 минути на ринга, в които е заработил 33 млн. долара или по 6,6 млн. на минута и 1 млн. на всеки 9 секунди.

В своя акаунт в социалните мрежи Макгрегър се вдъхнови от своя успех и се похвали, че в статистиката си има по-бързи победи с нокаут.

"Трябват ми само 9 секунди, за да изкарам 1 милион долара. И все пак имам по-бързи победи с нокаут в статистиката ми.", написа Макгрегър.

На втората позиция е Канело Алварес. Боксьорът от Мексико има по милион в сметката си за всеки 43 секунди на ринга. Той е бил между въжетата 61 минути, в които е заработил 85 млн. долара. Това прави по 1,393 млн. на минута или 1 млн. на всеки 43 секунди.

На третото място идва шампиона на WBC в тежка категория Тайсън Фюри. Циганския цар е прекарал 55 минути на ринга и е получил 60 млн. долара. Това прави по 1,09 млн. на минута и 1 млн. на всеки 55 секунди.

Четвърти в списъка не е професионален боксьор, но изкарва парите си на ринга. Джейк Пол има 30 млн. в сметката си за 44 минути на ринга или по 681 хиляди на минута и 1 млн. на всеки минута и 28 секунди.

Следващите шест в топ 10 на класацията всички са състезатели по американски футбол. Там са Райън Рамчук, Аарън Роджърс, Матю Стафърд, Джош Алън, Кърк Къзънс и Амари Купър.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 бога

    7 1 Отговор
    А на коя позиция е г-н Продължаваме напред- Мухльо Пулев?? По говорене е на 1 място