Last news in Fakti

30 Ноември, 2022 07:30 2 360 4

До часове става ясно наказанието на хванатия с допинг Георги Йомов

  • георги йомов-
  • цска-
  • допинг-
  • наказание

След това бившият национал ще има право да обжалва

До часове става ясно наказанието на хванатия с допинг Георги Йомов - 1
Снимка: БГНЕС

Наказанието на хванатия с допинг през лятото футболист на ЦСКА Георги Йомов трябва да стане ясно до часове, твърди "Тема Спорт". Срокът решението да бъде взето изтече в понеделник и съвсем скоро то трябва да бъде обявено официално. След това бившият национал ще има право да обжалва. Той е застрашен с изваждане от терените за 4 години.

Правата на Йомов бяха временно спрени на 25 август. Тогава излязоха резултатите от неговата проба, дадена след двубоя със северномакедонския Македония (Гьорче Петров) на 28 юли.

Забраненото вещество, открито в организма му, е анаболният стероид дехидрохлорметилтестостерон - хлорирано производно на метилтестостерон. Въпросното съединение има анаболни и андрогенни свойства. Задържа азот в тялото и стимулира качването на мускулна маса, стимулира синтеза на притеини и така възстановява мускулната маса.

ЦСКА нае елитна адвокатска кантора от Швейцария за защитата на Йомов и се надява наказанието му да е по-малко от очакваното.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Светла

    7 0 Отговор
    Това момче много се провали от както се запозна с някаква чалга певица Дария, започна да се друса заедно с нея след което рязко отслабна и за това започна да взима допинга за да си върне теглото
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 ОШипка радефф

    2 0 Отговор
    С ТОПЧИЦИ КАТО ЛЕШНИЦИ !