Last news in Fakti

1 Декември, 2022 09:30 2 251 3

Меси за настъпената фланелка: Никога не проявявам неуважение, няма за какво да се извинявам

  • лионел меси-
  • аржентина-
  • футбол-
  • катар 2022-
  • мондиал 2022

В защита на Меси се изказаха капитанът на Мексико Андрес Гуардадо, който призна, че двамата са си разменили фланелките след мача, и Серхио Агуеро

Меси за настъпената фланелка: Никога не проявявам неуважение, няма за какво да се извинявам - 1

Капитанът на Аржентина Лионел Меси коментира шума, който се вдигна, след като в социалните мрежи изтече видео от радостта на “гаучосите” в съблекалнята след победата над Мексико (2:0) преди няколко дни. Меси беше обвинен от мексиканския боксьор Канело Алварес, че нарочно е подритнал хвърлена на пода фланелка на “ацтеките” и дори го заплаши със саморазправа.

“Това беше недоразумение. Всеки, който ме познава, е наясно, че никога не проявявам неуважение. Това е съблекалня, по пода има много неща след мач. Няма за какво да се извинявам, защото не съм се отнесъл неуважително към мексиканския народ“, заяви Меси след победата над Полша с 2:0 и класирането за осминафиналите на Мондиал 2022.

Самият Канело Алварес се извини за нападките си по адрес на аржентинската звезда, а отношение по темата взе и ветеранът в състава на Мексико Андрес Гуардадо.

В защита на Меси се изказаха капитанът на Мексико Андрес Гуардадо, който призна, че двамата са си разменили фланелките след мача, и Серхио Агуеро.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    6 4 Отговор
    БРАВО господин МЕСИ
  • 2 иdиот

    1 5 Отговор
    ГНУСЛЯК !
  • 3 "...по пода има

    1 5 Отговор
    много неща след мач." - а защо си я хвърлил на пода бе лицемер ? Уважавал бил всички, но метнал фланелката на пода вместо да я сложи в шкафа или на пейката, това лицемерно нещо бърка "уважение" с "унижение", фланелката на пода унижава цяло Мексико !