Last news in Fakti

1 Декември, 2022 14:07 1 690 1

Херо започна чистката в Спартак Варна

  • георги бабалиев-
  • мехмет сабри-
  • ибрям ибрям-
  • футбол-
  • спартак варна-
  • димитър димитров - херо

Георги Бабалиев, Мехмет Сабри и Ибрям Ибрям се разделят с ФК „Спартак” Варна  и ще продължат развитието си в други отбори

Херо започна чистката в Спартак Варна - 1


Георги Бабалиев, Мехмет Сабри и Ибрям Ибрям се разделят с ФК „Спартак” Варна и ще продължат развитието си в други отбори.

Ибрям Ибрям извървя пътя от В група до Елита с тима, като бе основна част от защитния вал в първия си сезон. В професионалния футбол Ибрата изигра 29 срещи, а също така помогна за развитието на втория отбор на клуба.

Мехмет Сабри акостира във Варна в зимната пауза на сезон 2021/2022 и веднага се превърна в основна фигура в нападението на отбора след влизането в Б група и в срещите от Елита. Мечката, както всички го наричат, игра на няколко позиции, с което помогна на отбора да спечели промоция за Първа лига. В професионалния футбол за Спартак Сабри взе участие в 43 двубоя, в които се разписа като голмайстор 6 пъти, асистирайки 4 пъти на свои съотборници за попадения.

Георги Бабалиев се присъедини към клуба през лятото на 2021 година. Бабалиев бе сред най-дейните нападатели на отбора и заедно с останалите млади състезатели оформиха силно нападение, с което безпроблемно бе спечелена промоция за Първа лига. Той записа общо 43 срещи за Спартак, в които се разписа 6 пъти, реализирайки и 4 асистенции на сметката си.

ФК „Спартак” Варна благодари и на тримата за положения труд, за мотивацията и приноса към резултатите и класиранията на отбора и им пожелава да са здрави и да реализират огромния потенциал, с който разполагат!


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 така ли

    4 1 Отговор
    от херо-меро нищо не става !До 5мача ,и ще избяга като дърта мъстия...Ще.изкара,че виновен е Петко-дивака..