6 Декември, 2022 14:40 1 982 3

Любо Пенев праща трио от ЦСКА 1948 под наем в Спартак Варна

  • любо пенев-
  • футбол-
  • цска 1948-
  • спартак варна-
  • димитър димитров - херо

Сигурни напускащи ЦСКА 1948 в посока морето са Денислав Александров и Октавио, за които се знаеше, както и Ангел Бастунов, за когото двата клуба са постигнали договорка наскоро

Любо Пенев праща трио от ЦСКА 1948 под наем в Спартак Варна - 1
Снимка: БГНЕС

Трима са футболистите на ЦСКА 1948, за които е сигурно, че напролет ще са под наем в Спартак (Варна), твърди „Тема Спорт“. Куп играчи бяха спрягани за преминаване при “соколите”, но в крайна сметка на този етап бройката е сведена до трима. Сигурни напускащи ЦСКА 1948 в посока морето са Денислав Александров и Октавио, за които се знаеше, както и Ангел Бастунов, за когото двата клуба са постигнали договорка наскоро.

Октавио е работил с Димитър Димитров в Берое. Другите пък ще се надяват в новия си тим да получат повече игрово време.

Наставникът на столичани Любослав Пенев е дал съгласие за триото, като на този етап такова за Фуртадо, Джонатан Перейра, Енрике Рафаел и Карлос Охене няма. Те засега ще продължат да са част от тима, базиран в Бистрица.

Очаква се Херо да привлече поне дузина нови попълнения след като бройката на освободените от новия треньор на Спартак ще нарасне до 14.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Специалиста

    5 0 Отговор
    Няма по-велик от Супата! Никой в тая държава не разбира футбола по добре от него! Вместо да го разкъсват между 2 фалшиви ЦСКА, да му дадат да оглави БФС, за да може след 15 години да удряме големите отбори като с равни! Стоичков се ражда веднъж на сто години, Супата е феномен който се ражда веднъж на хиляда!

    Коментиран от #2

  • 2 Левски 1914

    1 4 Отговор

    До коментар #1 от "Специалиста":

    Супата ако много разбираше щеше да е някъде в голям отбор, супата разбира от футбол колкото магаре от военна музика.

    Коментиран от #3

  • 3 Левскар

    5 0 Отговор

    До коментар #2 от "Левски 1914":

    Левскар си и ти е простено, това да се разграничиш от предубежденията е трудно! Човека е тиранин, и иска дисциплина! И при бай Тошо беше така, и бай Тошовите възпиници ни закараха четвърти в света!