Last news in Fakti

7 Декември, 2022 12:12 1 696 4

Държавата е одобрила проекта на ЦСКА за нов стадион

  • цска-
  • българска армия-
  • футбол-
  • стадион българска армия

Следващите крачки пред ЦСКА са кандидатстване за одобрение от страна на държавата на проекта, когато бъде напълно завършен, и входирането му пред главния архитект на София за съгласуване

Държавата е одобрила проекта на ЦСКА за нов стадион - 1

ЦСКА е представил идеен проект и цялостна концепция за реконструкцията на стадион "Българска армия", които са били одобрени от Министерството на младежта и спорта, съобщава "Тема Спорт". Двете страни работят в пълно разбирателство и синхрон и се очаква още в началото на 2023 година да бъде учредено новото съвместно дружество, чрез което и ще бъде извършен строежът на съоръжението.

Следващите крачки пред ЦСКА са кандидатстване за одобрение от страна на държавата на проекта, когато бъде напълно завършен, и входирането му пред главния архитект на София за съгласуване. Във връзка с поетите ангажименти към Министерството на спорта след подписания вчера меморандум пък "червените" трябва да входират всички нужни документи в Търговския регистър, за да бъде учредено новото съвместно дружество.

То, от своя страна, ще даде гаранция, че всяка следваща стъпка по проектирането и изграждането на стадиона ще е обезпечено и за клуба, и за държавата.

На "Армията" са удовлетворени от постигнатия напредък и продължават да се надяват, че реалното строителство ще може да започне през пролетта.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Само ЦСКА (България)

    7 2 Отговор
    ЦСКА ВЪЗКРЪСНА, тубата и гунди - НЕ!

    Коментиран от #4

  • 2 Красимир Петров

    6 2 Отговор
    А на герена козирката ще е готова през 2050г

    Коментиран от #3

  • 3 Мърю

    2 2 Отговор

    До коментар #2 от "Красимир Петров":

    Козирката щеше да готова по рано ако не бяха откраднали керемидите и дъските!
  • 4 Левски 1914

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Само ЦСКА (България)":

    Ще възкръсне когато цъфнат налъмите , пристигналия от град Ловеч Литекс обединен с Етрополе не е цска ,цска ФАЛИРА.