Last news in Fakti

7 Декември, 2022 23:03 3 726 5

Любослав Пенев напуска ЦСКА 1948 преди старта на пролетния полусезон?

  • любослав пенев-
  • цска 1948

Доброто представяне на тима от есента може да се окаже недостатъчно за наставника

Любослав Пенев напуска ЦСКА 1948 преди старта на пролетния полусезон? - 1
Снимка: БГНЕС

ЦСКА 1948 може съвсем скоро да остане без треньор, след като днес „Тема Спорт“ разпространи слуха, че Любослав Пенев е пред напускане.

Изданието твърди, че специалистът отдавна има планове за това, въпреки доброто представяне на тима и надскачането на първоначалните заявки с резултатите в шампионата и за купата.

Пенев има проблем не само с назначението на Стойчо Младенов за оперативен директор, но и с цялостния начин на управление.

Ще следим ситуацията около „червените“ в близките седмици, защото видими признаци за оставка на този етап няма, но кариерата на „Ел Голеадор“ нееднократно е претърпявала неочаквани обрати в миналото.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 12 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пепи

    16 5 Отговор
    Не го мислете. Ще си намери друга работа. ЦСКА-та колкото щеш.
  • 2 Специалиста

    8 7 Отговор
    Никой в тая държава не знае футбола по-добре от Супата! Време е да оглави българският футбол за да можем след 15 години да срещаме големите сили като равни!
  • 3 Хахо

    15 1 Отговор
    Това е запазена марка на Чичовото, да си хваща шапката, когато не е на кеф. Затова и не може да направи кариера като треньор. Той ако имаше акъл даже беше на път да се наложи като треньор и в Испания, водеше 2рия отбор на Валенсия..

    Коментиран от #4

  • 4 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    7 2 Отговор

    До коментар #3 от "Хахо":

    ще ФАЛИРА както ФАЛИРА и ЗАВЕДЕНИЕТО му в НДК
  • 5 зевзек

    0 0 Отговор
    ей Чичовото, нема да напускаш, или да се пенсионираш, чия супа ще духаме след това, ако не си ти да ни я сготвиш, че и да ни я поднесеш, стегни се, и почвай да ги псуваш наред, това е твойта роля