9 Декември, 2022 06:30 2 552 0

Пеле към Мбапе: Радвам се, че ти подобри поредния ми рекорд на Световното първенство

  • килиан мбапе-
  • пеле-
  • световно първенство-
  • мондиал 2022-
  • катар 2022

Трикратният световен шампион с Бразилия още е в болница, след като беше хоспитализиран преди десетина дни заради влошено здравословно състояние

Пеле към Мбапе: Радвам се, че ти подобри поредния ми рекорд на Световното първенство - 1
Снимка: БГНЕС

Впечатляващото представяне на Килиан Мбапе от началото на Мондиал 2022 му донесе много похвали, но може би нападателят се е зарадвал най-много на тази от легендарния Пеле. Краля на футбола използва социалните мрежи, за да се обърне към голямата звезда на “петлите”, който има 9 гола на световни финали преди да навърши 24 години. На тази възраст Пеле имаше 7 попадения на шампионати на планетата.

Пеле към Мбапе: Радвам се, че ти подобри поредния ми рекорд на Световното първенство

“Благодаря ти, Килиан Мбапе. Радвам се, че ти подобри поредния ми рекорд на Световното първенство, приятелю”, написа Пеле.

Трикратният световен шампион с Бразилия още е в болница, след като беше хоспитализиран преди десетина дни заради влошено здравословно състояние. Тогава Мбапе призова: “Молете се за Краля”.

В последния доклад на болницата беше съобщено, че Пеле вече се чувства по-добре, а по-рано и самият той успокои феновете си, като заяви, че е изпълнен с оптимизъм и гледа с огромен интерес всеки мач на Бразилия.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА