Last news in Fakti

9 Декември, 2022 10:27 1 356 2

Рой Кийн се застъпи за Кристиано Роналдо

  • рой кийн-
  • кристиано роналдо-
  • футбол-
  • манчестър юнайтед

Трябва ли футболистите да бъдат перфектни?

Рой Кийн се застъпи за Кристиано Роналдо - 1
Снимка:

Известният с острия си език Рой Кийн се застъпи за Кристиано Роналдо. Двамата се засякоха за няколко сезона в Манчестър Юнайтед, когато нападателят беше млад и трупаше популярност. В последно време обаче португалецът търпи все повече критики, а сега е пред риска и да загуби титулярното си място в националния тим на Мондиала. Той е обвиняван, че не се държи професионално, заради което и наскоро договорът му с Юнайтед беше прекратен.

“Трябва ли футболистите да бъдат перфектни?”, попита Кийн в ефира на “Скай”.

“Роналдо се държеше по този начин и преди 10 години, но още на следващия мач забиваше хеттрик. Когато той беше на 27 години, всички му прощаваха. Хората казват, че той бил правел отборите по-слаби. Е, Ювентус не са постигнали нищо след неговото напускане”, добави Рой Кийн.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 чичо

    9 0 Отговор
    Роналдо е велик атлет! Безспорно най-добрият футболист от това поколение. Пример за отдаденост и професионализъм. Бил се бил държал непрофесионално и... веднага критики от "разбирачи" и лузъри! Ами да постигнат 10% от неговите успехи и... ще имат няяяякакво право да говорят! Човекът просто си знае цената, а и всеки гений си е малко луд!
  • 2 много завист

    0 0 Отговор
    Роналдо е велик футболист !!! като него са много малко.