Last news in Fakti

11 Декември, 2022 10:00 1 247 4

Левски с интерес към талант на Септември София

  • септември софия-
  • мартин стойчев-
  • левски-
  • футбол

Футболистът, който наскоро навърши 19 години е в полезрението на старши треньора на "сините" Станимир Стоилов от началото на сезона

Левски с интерес към талант на Септември София - 1
Снимка: БГНЕС

Отборът на Левски има интерес към таланта на Септември София Мартин Стойчев, пише "Мач Телеграф". Футболистът, който наскоро навърши 19 години е в полезрението на старши треньора на "сините" Станимир Стоилов от началото на сезона.

Мъри вече е водил разговор за привличането му с президента на Септември Румен Чандъров и двете страни са стигнали до принципна договорка за сделка. "Сините" обаче няма да бързат с трансфера и ще оставят младока да се развива поне до края на сезона в собствения си клуб. Много е вероятно Стойчев да акостира на "Герена" в паузата между сезоните, ако играе силно за тима си, разбира се.

Припомняме, че по ирония на съдбата Мартин Стойчев получи тежка травма именно в мач срещу Левски след сблъсък с Уелтон. Той извади рамото си при едно единоборство с бразилеца и дълго време бе извън терените.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Майк Алън Патън

    2 4 Отговор
    Въпросът е дали този МЛАД ТАЛАНТ от Септември или Октомври иска да отиде в отбор който е пред фалита има милионни задължения , крепи се от подаянията на фенове и дарения от Делян Шиши от ДПС !? Отбор , който взема един тъмен нигериец / като голяма звезда / , дава му 9000 евро и след 4 месеца го гони , щото не можел да уцели топката ! За този отбор ли говорим ?
  • 2 Тото 1 и Тото 2

    1 1 Отговор
    И колко време след като го вземат , ще го изгонят , щото вече не им харесва ? Да питаме ли Мъри и Наско ?
  • 3 леле КАКО

    1 3 Отговор
    Имам един приятелски съвет към сините !!! Ако искат нови играчи , Да вземат от юнаците от Хамрун от Малта ! Те хем ги биха насред София , хем са и непрофесионалисти / сервитьори , механици , счетоводители / и ще им излязат евтино ! Те поне показаха как се прави......
  • 4 тиквенсониада

    0 2 Отговор
    Тези си оправдават името - ОТБОРА НА ВЛАСТТА ! С фенове и скрити собственици , като Борисов и Пеевски , какво повече искат !