Last news in Fakti

12 Декември, 2022 23:03 1 452 0

Лионел Скалони е притеснен за двама свои играчи преди полуфинала с Хърватия

  • лионел скалони-
  • аржентина-
  • катар 2022-
  • хърватия-
  • анхел ди мария-
  • родриго де пол

Селекционерът на Аржентина ще реши в движение за тяхното участие в мача

Лионел Скалони е притеснен за двама свои играчи преди полуфинала с Хърватия - 1
Снимка: БГНЕС

Националният селекционер на Аржентина - Лионел Скалони, изрази притесненията си за състоянието на две от своите звезди - Родриго Де Пол и Анхел Ди Мария, преди полуфиналния сблъсък срещу Хърватия на световното в Катар.

Ди Мария и Де Паул са на разположение за мача, но трябва да видим колко минути ще могат да бъдат на разположение“, каза наставникът, цитиран от Sportal.

Крилото на Ювентус бе резерва срещу Нидерландия преди няколко дни, а халфът на Атлетико Мадрид бе заменен в решителните минути от срещата.

Аржентина и Хърватия ще мерят сили на 13 декември от 21:00 часа българско време, за да излъчат първия финалист на Мондиала тази година.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА