Last news in Fakti

13 Декември, 2022 14:30 1 655 1

ЦСКА 1948 намекна кой ще е новият треньор на тима

  • футбол-
  • тодор янчев-
  • цска 1948-
  • спортист своге-
  • треньор

По-рано днес пък от щаба на Спортист Своге обявиха, че се разделят с Янчев, който бе назначен начело на отбора на 4-ти декември

ЦСКА 1948 намекна кой ще е новият треньор на тима - 1

Ръководството на ЦСКА 1948 намекна, че новият треньор на тима ще бъде Тодор Янчев. От клуба публикуваха видео на бившия футболист с фланелката на ЦСКА.

По-рано днес пък от щаба на Спортист Своге обявиха, че се разделят с Янчев, който бе назначен начело на отбора на 4-ти декември.

"Ръководството на Спортист Своге би искало да информира привържениците на отбора, че Тодор Янчев няма да бъде старши треньор на тима. На 4 декември той прие предложението да стане част от клуба и пое поста старши треньор. Впоследствие Тодор Янчев взе решение да поеме по друг професионален път. Ръководството на клуба му пожелава успех в бъдещите начинания. В най-скоро време ще бъде обявено името на новия старши треньор на Спортист", написаха от клуба от Своге.

В същото време от ЦСКА 1948 публикуваха следното видео:

Янчев ще наследи в ЦСКА 1948 Любослав Пенев, който се раздели с клуба по взаимно съгласие.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анималс

    1 0 Отговор
    Поредната мижитурка отишла в числото за парите. Тодоре, ей ти някви стинки. А можеше да останеш верен и да си като легендите Стефан Юруков, Живко Желев или Витомир Вутов