15 Декември, 2022 15:33 1 212 2

Играчите на ПСЖ са най-резултатните на световното в Катар

  • псж-
  • катар 2022

„Парижани“ имат всички поводи, за да се гордеят от представянето на своите звезди

Играчите на ПСЖ са най-резултатните на световното в Катар - 1
Снимка: БГНЕС

Пари Сен Жермен има най-резултатните футболисти на отминаващото световно първенство. По данни на Opta, звездите на „парижани“ са вкарали 13 от головете в Катар през изминалия месец.

Едва ли обаче това е особена изненада, след като клубът е собственик на Лионел Меси, Килиан Мбапе и Неймар. Аржентинецът и французинът делят по 5 попадения, докато Неймар вкара 2. С един пък се отчете Карлос Солер. В това число броим само точните изпълнения в редовно време и продължения.

Общо до момента са вкарани 163 гола преди изиграването на мачовете за титлата и за бронзовите медали.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Птро л* долари

    3 0 Отговор
    Това световно първенство е най-корумпираното в историята на футбола като цяло,лошо за тях е че си протягат пипалата и към европейският парламент!
  • 2 Лео Дузпата

    1 1 Отговор
    Във всеки мач дават измислени дузпи за слабия Меси.