Last news in Fakti

15 Декември, 2022 16:33 6 235 3

Гордън Райън показа на Хафтор Бьорнсон, че размерът няма значение, когато се изправиш срещу граплинг-майстор (ВИДЕО)

  • граплинг-
  • хафтор бьорнсон-
  • гордън райън

Разликата във физиката на двамата е внушителна

Хафтор Бьорнсон отдавна е известен с титлата си „Най-силен мъж на планетата“, но, колкото и мощ да притежава исландският гигант, той не може да мери сили с атлети от други дисциплини, независимо от ръстовото му предимство. Точна това разбра той при спаринга си с Гордън Райън преди поредното състезание на шампиона по граплинг.

Двамата се изправиха очи в очи за социалните мрежи, след което се насочиха към тепиха, за да се убедим, че дистанцията между добрия аматьор и доказания професионалист е огромна.

Райън междувременно се готви за реванш срещу Вини Магаляеш на сцената на UFC този уикенд. Битката по всичко личи ще е епична.

@hafthorbjornsson Literally went against the best and got humbled quiet badly. @martinslicisofficial ♬ original sound - Hafþór Júlíus


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 граплинг маплинг

    4 11 Отговор
    Аве остави тия фантазии, масата си е маса в реални бойни действия елементарната физика, чупи глави и кокали!
  • 3 запознат

    13 1 Отговор
    У боя кантар нема ...... български урок