Last news in Fakti

16 Декември, 2022 13:05 1 251 0

Дунав привлича син на легенда на Локо София

  • дамян дамянов-
  • вратар-
  • локомотив софия-
  • дунав русе-
  • футбол

Дамянов дойде в “Надежда” преди около две години от Левски Лом

Дунав привлича син на легенда на Локо София - 1

Дунав Русе чака вратар от Локомотив София. Става въпрос за 22-годишния Дамян Дамянов. Стражът вече се е договорил с “драконите”. Той иска да пази редовно, а този сезон няма нито една минута за столичните “железничари”. Дори за Купата на България не му бе даден шанс. Процент от правата му продължава да държи Лудогорец.

Дамянов дойде в “Надежда” преди около две години от Левски Лом. Преди това бе под наем от разградчани в Дунав. Синът на бившия треньор Валери Дамянов пазеше предимо за дубъла на Лудогорец, но има 1 мач и за първия състав.

От Локомотив вече са намерили заместник на Дамянов, като се очаква в скоро време да го обявят. Интересното е, че от началото на ноември 22-годишният вратар не попадаше в групата на “червено-черните”, които залагаха на пейката на юношата си Истатков.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА