Last news in Fakti

20 Декември, 2022 09:18 985 1

Левски получи оферта за Андриан Краев от елита на Израел

  • андриан краев-
  • левски-
  • оферта-
  • футбол-
  • израел

Треньорът Станимир Стоилов вече обяви, че може да има продажба на основни футболисти

Левски получи оферта за Андриан Краев от елита на Израел - 1
Снимка: БГНЕС

Ръководството на Левски е получило официална оферта за Андриан Краев. В офисите на “Герена” са разгледали предложение за дефанзивния халф от Израел, твърди “Тема Спорт”. За момента все още не е известно името на отбора, а само че играе в елитната дивизия. Няма да е изненада, ако “сините” приемат офертата и продадат 23-годишния футболист през зимата.

Треньорът Станимир Стоилов вече обяви, че може да има продажба на основни футболисти. Той дори посочи, че е възможно клубът да осъществи един или два изходящи трансфера по време на паузата в първенството.

През лятото Краев попадна и в полезрението на унгарския гранд Ференцварош, но до сделка не се стигна.

През есента халфът бе един от основните играчи на Левски, но и най-санкционираният - получи 8 жълти картона в 16 мача в efbet Лига. В тях той вкара и два гола. Те бяха в мрежите на Ботев (Враца) и Арда (Кърджали) за победите с по 2:0, както и един за Купата на България при успеха над аматьорския Вихрен (Сандански) с 4:1 на 1/16-финалите.

На “Герена” са получили и запитване за централния защитник Хосе Кордоба. Панамският бранител е един от най-котираните при столичани заедно с колегата си в ариергарда Ноа Сонко Сундберг. За момента “сините” не са получили конкретна оферта за Кордоба и се очаква такава да дойде след Нова година.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ВарнаГларуса

    1 1 Отговор
    хахаха, разпродавай и закривай ........