Last news in Fakti

20 Декември, 2022 15:00 4 561 0

Съпругата на Меси и Диего Симеоне се радват на триумфа на Аржентина

  • лионел меси-
  • антонела рокуцо-
  • диего симеоне-
  • футбол-
  • мондиал 2022-
  • катар 2022

След награждаването на световните шампиони Антонела слезе на терена с децата, за да се присъедини към тържеството на футболистите и дори успя да се снима със спечеления трофей

Съпругата на Меси и Диего Симеоне се радват на триумфа на Аржентина - 1
Снимка: БГНЕС

Съпругата на Лионел Меси - Антонела Рокуцо, и техните деца бяха на трибуните на “Лусаил”, за да изгледат финала на Световното първенство в Катар, който нападателят и неговите съотборници спечелиха за третата световна титла на Аржентина.

@sam02020006

♬ الصوت الأصلي - Sam

След награждаването на световните шампиони Антонела слезе на терена с децата, за да се присъедини към тържеството на футболистите и дори успя да се снима със спечеления трофей. Потребителят в TikTok sam02020006 също така публикува серия видеа от ложата на стадиона как половинката на Меси празнува секунди след дузпите, които донесоха успеха на аржентинците над Франция. Освен Антонела, на тях се вижда и радостта на наставника на Атлетико Мадрид - Диего Симеоне, който има 108 мача и 2 спечелени трофея на Копа Америка с екипа на “Албиселесте”.

@sam02020006

♬ الصوت الأصلي - Sam


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА